Máj, lásky čas, a preto si aj my dnes pripravíme tortičku plnú lásky. Reč je o našej Raw Chocolate Heart torte. Čokoládovo – malinová raw torta, ktorej chuti podlahne každý. Zažite zmyselné spojenie malinovej polevy a krémovej čokoládovej plnky. Táto kombinácia chutí uspokojí všetky Vaše priania a túžby. Tak, ako jarná láska. Na prípravu budeme potrebovať: mixér, najlepšie food processor, misku, stierku na krém, srdiečkovú formu na tortu, papier na pečenie, lyžicu.
A samozrejme nesmieme zabudnúť na suroviny:
Základ:
- 60g lieskových orechov
- 60g kokosu
- 120g datlí
- 5g kakaa
Plnka:
- 350g kešu (namočeného 4 hodiny dopredu)
- 35g kakaa
- 100g agáve sirupu
- 70g oleja
- 12g cukru z kokosových kvetov
- 0,8 dc vody
Malinová poleva:
- 150g malín
- 20g kokosového oleja
- 2g stévie

POSTUP:
1. Ako prvé si pripravíme do mixéra lieskové orechy, kokos a kakao, ktoré rozmixujeme na jemný prášok. Následne pridáme datle. Je dobré, aby sme mali datle mäkké, takže si ich namočíme tak na 2-3 minútky do vlažnej vody.
2. Datle vyberieme z vody, pridáme do mixéra a rozmixujeme spolu s ostatnými suchými surovinami.
3. Následne nám vznikne jemné cesto, ktoré vložíme do formy a uhladíme. Základ pekne utľapkáme na dno formy tak, aby bol zarovnaný.
4. V ďalšom kroku si pripravíme čokoládový krém. Všetky ingrediencie na plnku spolu rozmixujeme. Pridáme vodu, aby nám znikol pekný, jemný krém. Kakaový krém nanesieme na náš základ a uhladíme.
5. Ako poslednú budeme robiť malinovú polevu. Tú vytvoríme tak, že rozmixujeme maliny spolu s kokosovým olejom, dochutíme stéviou, aby nebola poleva príliš kyslá.
6. Následne polevu vylejeme na vrch torty a uhladíme ju dorovna.
7. Vrch torty už si ozdobíme malinami a čokoládovými srdiečkami. Posypeme kokosom a lyofilizovanými malinami.
8. Takto pripravenú tortu necháme zachladiť, buď na 1-2 hodinky do mrazáku alebo na noc do chladničky.
9. Nakoniec nám ostáva jediné, a to koláčiky ochutnať a podeliť sa so svojimi milovanými. PRAJEME DOBRÚ CHUŤ!